Tongschar meunière
Bereiding : Knip de kleine graatjes rondom de vis weg en spoel grondig onder koud stromend water. Dep de…
Bereiding : Knip de kleine graatjes rondom de vis weg en spoel grondig onder koud stromend water. Dep de…
Verwarm de oven voor op 180°C. Snij de prei in fijne ringen. Snij de wortelen en selder in plakjes.…
Bereiding : Snipper de sjalot en knoflook fijn. Fruit aan in boter en voeg de tijmtakjes toe. Giet de melk erbij…
Bereiding : Pel de langoustines. Zet de staarten koel weg en houd de koppen en schalen apart. Verhit olijfolie…
Bereiding : Schil de aardappelen en kook ze gaar in gezouten water, pureer en meng er de boter en melk door.…
Maak de asperges schoon en snij ze in hapklare stukken. Leg ze gedurende 8 minuten in lichtgezouten kokend…
Snijd de zeeduivel in vier gelijke langwerpige stukken. Kruid ze met peper en zout. Wikkel elk stuk in de rauwe ham.…
Bereid de noedels zoals vermeld op de verpakking. Snijd de ui in ringen. Rasp de gember fijn. Snijd de zeewolf in…
Verdeel de helft van de bloemkool in roosjes en schik ze op een ovenplaat. Kruid met peper en zout en sprenkel er…
Onze mosselen worden zorgvuldig gespoeld waardoor ze al zandvrij zijn en ze dus snel klaar te maken zijn! Spoel…
Snij de rauwe zalm in hele fijne tartaarstukjes Neem een aparte kom waar u de mayonaise en wasabi met elkaar…
Stap 1: Coquille bakken Laat de boter smelten in een pan Dop de coquille in bloem en in de mengeling van peper…