Ons verhaal

De geschiedenis van dit bedrijf begint begin jaren 80. Vroeger was Dirk een vertegenwoordiger in de bekendste viswinkel van Halle. Daarna hebben Dirk en Myriam besloten om hun eigen zaak op te starten in Ninove. Nu hebben ze al reeds meer dan 40 jaar ervaring in de vissector.

In Nino Seafood hechten we heel veel belang aan de versheid en kwaliteit van onze producten. Wij importeren rechtreeks vanuit Nederland, Denemarken en Frankrijk. Nino Seafood staat bekend voor zijn uitstekende service naar particulieren en restaurants. Daarnaast staat Nino Seafood ook bekend voor de overheerlijke bereidingen, zeevruchtenschotels en mosselen. Alle bereidingen zijn vers gemaakt en steeds volgens de regels van HACCP. 

2006

Groothandel

De groothandel 'Het Verschil' wordt opgericht door Dirk Pletinckx. De groothandel is gespecialiseerd in het vervoeren van mosselen, verse vis en schaal- en schelpdieren naar de bekendste mossel-en visrestaurants in de buurt. Al snel wordt er gedacht om uit te breiden naar eeen kleinhandel voor particulieren.

Camionette Nino Seafood

2008

Kleinhandel

De kleinhandel Nino Seafood wordt een paar jaar later opgericht. De kleinhandel heeft een breed assortiment voor particulieren. Van zelfgemaakte mosselgroenten tot onze gespecialiseerde zeevruchtenschotels.


     

2010

Resetaurant en tapateria

De opening Nino Seafood restaurant en tapateria. Vanaf 2010 kunnen particulieren 's middags kleine porties tapas, warme hoofgerechten, koude schotels,... eten. Zelfs met goed weer kunnen onze klanten genieten van het eten op ons prachtig terras. Al snel blijkt dit concept immens populair te zijn.

     

2015

Automaat met verse maaltijden

Mosselen en friet uit een automaat. 24u/24u kan je hier vers en lekker eten afhalen. Dat is snel en gemakkelijk!

2020

Vernieuwing van het restaurant

De verniewing van het Nino Seafood restaurant. In 2019 zijn de werken gestart om het restaurant gedeelte te vernieuwen. Opdat klanten met een prachtig uitzicht kunnen genieten van al het lekkers op hun bord.

Vernieuwing restaurant - Nino Seafood     Vernieuwing restaurant - Nino Seafood (2)

 

Bestel nu online!

Via onze online shop kan u al onze producten bestellen, online betalen en op een door jou gekozen tijdstip afhalen.

Ga naar de online shop

Niet gevonden wat u zocht?

Neem telefonisch contact met ons op.

Dan kunnen we u direct verder helpen. U kan ons bereiken op het nummer 054/32 60 25 tijdens onze openingsuren.


Meer dan 40 jaar ervaring
7/7 dagen bereikbaar
Culinaire lekkernijen