Ons verhaal

De geschiedenis van dit bedrijf begint begin jaren 80. Vroeger was Dirk een vertegenwoordiger in de bekendste viswinkel van Halle. Daarna hebben Dirk en Myriam besloten om hun eigen zaak op te starten in Ninove. Nu hebben ze al reeds meer dan 40 jaar ervaring in de vissector.

In Nino Seafood hechten we heel veel belang aan de versheid en kwaliteit van onze producten. Wij importeren rechtreeks vanuit Nederland, Denemarken en Frankrijk. Nino Seafood staat bekend voor zijn uitstekende service naar particulieren en restaurants. Daarnaast staat Nino Seafood ook bekend voor de overheerlijke bereidingen, zeevruchtenschotels en mosselen. Alle bereidingen zijn vers gemaakt en steeds volgens de regels van HACCP. 

 

2006

                                                                                            

Groothandel

De groothandel 'Het Verschil' wordt opgericht door Dirk Pletinckx. De groothandel is gespecialiseerd in het vervoeren van mosselen, verse vis en schaal- en schelpdieren naar de bekendste mossel-en visrestaurants in de buurt. Al snel wordt er gedacht om uit te breiden naar eeen kleinhandel voor particulieren.

2008

                                                                                           

 

Kleinhandel

De kleinhandel Nino Seafood wordt een paar jaar later opgericht. De kleinhandel heeft een breed assortiment voor particulieren. Van zelfgemaakte mosselgroenten tot onze gespecialiseerde zeevruchtenschotels.


     

2010

                                                                                            

 

Restaurant en tapateria

De opening Nino Seafood restaurant en tapateria. Vanaf 2010 kunnen particulieren 's middags kleine porties tapas, warme hoofgerechten, koude schotels,... eten. Zelfs met goed weer kunnen onze klanten genieten van het eten op ons prachtig terras. Al snel blijkt dit concept immens populair te zijn.

Restaurant Nino Seafood    

   

2015

                                                                                           

 

Automaat met verse maaltijden

Mosselen en friet uit een automaat. 24u/24u kan je hier vers en lekker eten afhalen. Dat is snel en gemakkelijk!

 

2020

                                                                                           

 

Vernieuwing van het restaurant

De verniewing van het Nino Seafood restaurant. In 2019 zijn de werken gestart om het restaurant gedeelte te vernieuwen. Opdat klanten met een prachtig uitzicht kunnen genieten van al het lekkers op hun bord.

Vernieuwing restaurant - Nino Seafood     Vernieuwing restaurant - Nino Seafood (2)

 

Nino Seafood webshop

Wegens aanhoudende vraag van klanten zijn wij in november opgestart met onze webshop! Vanaf nu kunnen klanten al het lekkers van Nino Seafood bestellen met een paar klikken! Met speciale gelegenheden hebben wij een tweede webshop met extra feestelijke menu's/schotels die onze klanten kunnen bestellen. 

 

2021

                                                                                          

 

Vernieuwing van onze webshop

Dankzij het enorm groot succes van onze webshop, hebben wij in juni besloten om de webshop helemaal te vernieuwen om alles nog gemakkelijker te maken om online te bestellen.

 

Renovatiewerken Nino Seafood

Op 7 juni zijn wij begonnen met renovatiewerken in ons bedrijf om een nog betere service en klantenervaring aan te bieden. Deze werken zullen tot 30 juni duren en hierdoor zal onze winkel in zijn tijdelijke vorm even gesloten zijn. Maar geen nood want wij blijven nog steeds open links vanachter in onze werkruimte. 

Heeft u zin om te komen werken in een leuke familiale werksfeer met leuke collega's?

Bent u altijd al gepassioneerd geweest om in de vissector te komen werken en heeft u geen bang om in het weekend te werken?

Geïnteresseerden kunnen hun CV in de winkel komen brengen of doorsturen via het e-mailadres: info@ninoseafood.be


Meer dan 40 jaar ervaring
7/7 dagen bereikbaar
Culinaire lekkernijen