




Gepofte aardappel met zure room, spinazie en garnaaltjes
Verwarm de oven voor op 180°C. Was de aardappelen, prik de schil rondomrond in met een vork of aardappelmesje. Rooster de aardappelen in de …
Verwarm de oven voor op 180°C. Was de aardappelen, prik de schil rondomrond in met een vork of aardappelmesje. Rooster de aardappelen in de …
Kruid de filets aan beide kanten met peper en zout. Neem drie diepe borden. Doede bloem in een eerste diep bord, klop de eierdooiers los in een …
Snijd de broccoli in roosjes, kook of stoom ze beetgaar, samen met de geschildeaardappelen. Hou ¼ mooie kleine roosjes apart. Pureer de rest …
Stap 1: Coquille bakken Laat de boter smelten in een pan Dop de coquille in bloem en in de mengeling van peper en zout Laat de coquille 2 …
Snij de rauwe zalm in hele fijne tartaarstukjes Neem een aparte kom waar u de mayonaise en wasabi met elkaar mengt Daarna voegt u de honing …
Onze mosselen worden zorgvuldig gespoeld waardoor ze al zandvrij zijn en ze dus snel klaar te maken zijn! Spoel de mosselen nog 1 à 2 keer …
Bereid de noedels zoals vermeld op de verpakking. Snijd de ui in ringen. Rasp de gember fijn. Snijd de zeewolf in hapklare blokjes. Wok de …
Verdeel de helft van de bloemkool in roosjes en schik ze op een ovenplaat. Kruid met peper en zout en sprenkel er olijfolie over, zet even aan de …
Snijd de zeeduivel in vier gelijke langwerpige stukken. Kruid ze met peper en zout. Wikkel elk stuk in de rauwe ham. Zet koel weg. Verhit de …
Maak de asperges schoon en snij ze in hapklare stukken. Leg ze gedurende 8 minuten in lichtgezouten kokend water. Spoel de vleestomaten, haal de …
Bereiding : Schil de aardappelen en kook ze gaar in gezouten water, pureer en meng er de boter en melk door. Breng op smaak met peper, zout en …
Bereiding : Pel de langoustines. Zet de staarten koel weg en houd de koppen en schalen apart. Verhit olijfolie in een pan, voeg de koppen en …