1. Verwarm de oven voor op 180°C. Was de aardappelen, prik de schil rondom
    rond in met een vork of aardappelmesje. Rooster de aardappelen in de oven
    gedurende 45 à 50 minuten.

  2. Pel de garnalen. Hak de kruiden en snipper de knoflook fijn. Meng door de zure
    room en breng op smaak met peper en zout.

  3. Spoel de spinazie en droog goed. Verhit een wokpan met wat olie en roerbak er
    de spinazie heel kort in, breng op smaak met peper en zout.

  4. Maak met een scherp mes een kruis tot halverwege de aardappel, duw op de
    buitenkant van de aardappelen om het aardappelkruim wat open te duwen.
    Vul met de spinazie en de gepelde garnalen, serveer met de kruidige dressing
    van zure room en met de veldsla

4

60 min


Allergenen info
Schaaldieren Schaaldieren
Gluten Gluten
Lactose Lactose
Kan sporen bevatten van vis, schaaldieren, weekdieren en selderij Kan sporen bevatten van vis, schaaldieren, weekdieren en selderij

Ingrediënten
  • 4 grote aardappelen (zachtkokend) 
  • 150 ml zure room
  • 300 g jonge spinazie 
  • 1 teentje knoflook, geperst
  • 1 el gehakte bieslook
  • 1 el gehakte peterselie 
  • peper en zout
  • olijfolie
  • 1,2 kg ongepelde grijze garnalen 
  • 200 g veldsla

Aanverwante recepten

  • Gespecialiseerd in zeevruchtenschotels
  • 7/7 dagen bereikbaar
  • Meer dan 40 jaar ervaring