Bereiding

  1. Boen de aardappelen en kook ze in 20 minuten beetgaar in licht gezouten water. Snijd het harde stukje van de boontjes weg en kook ze in 8 minuten beetgaar in gezouten water. Voeg de laatste 4 minuten de erwtjes en de tuinbonen toe.

  2. Doe de gepelde look, de munt, peterselie, citroensap en een flinke scheut olijfolie in een blender en mix glad. Kruid met peper en zout. Giet de aardappelen af en laat ze afkoelen.

  3. Giet de groenten af en spoel ze onder koud stromend water. Verwijder het vliesje van de tuinbonen. Schep de helft van de kruidenolie onder de groenten en meng goed onder elkaar. Verwijder de schil van de aardappelen en snijd ze in dunne plakjes.

  4. Snijd de lente-uitjes in ringen. Hak de pinda's grof. Verdeel de plakjes aardappelen over vier borden en bestrooi met wat zout. Verdeel hier de groene groenten, garnalen en de lente-ui over. Werk af met het basilicum en de pinda's. Bedruppel met wat extra kruidenolie en serveer meteen. 

©All rights reserved to Lekker van bij ons

4

40 minuten


Allergenen info
Schaaldieren Schaaldieren
Noten Noten

Ingrediënten
 
  • 4 vastkokende aardappelen
  • 2 lente-uien
  • 1 teentje knoflook
  • 120 g erwten
  • 120 g tuinbonen
  • 100 g prinsessenbonen
  • 4 blaadjes basilicum
  • 1 bosje peterselie
  • 1 bosje munt
  • 0,50 citroen (sap)
  • 200 g grijze garnalen
  • 2 el gezouten pinda's
  • olijfolie
  • peper
  • zout

Aanverwante recepten

  • Gespecialiseerd in zeevruchtenschotels
  • 7/7 dagen bereikbaar
  • Meer dan 40 jaar ervaring