1. Laat de spinazie in delen slinken in olijfolie. Kruid met peper en zout. Schep de spinazie in een zeef en duw er met de bolle kant van een lepel zoveel mogelijk vocht uit. Hak fijn. Rasp de courgette fijn en knijp er al het vocht uit.
  2. Klop de bloem met het bakpoeder, 1 eitje, de melk en een scheutje olijfolie tot een glad beslag. Kruid met peper en zout. Voeg de spinazie, de courgette en de peterselie toe. Klop het eiwit stijf en spatel onder het beslag.

  3. Bak kleine pannenkoeken van het beslag. Bak spiegeleitjes van de 4 eieren. Serveer de pannenkoeken met de spiegeleitjes en de garnalen.

 

©All rights reserved to Lekker van bij ons

4

45 min


Allergenen info
Schaaldieren Schaaldieren

Ingrediënten
  • 2 lente-uien
  • 200 g spinazie
  • 0,50 courgette
  • 3 el fijngehakte peterselie
  • 5 eieren
  • 1 eiwit
  • 100 g bloem
  • 1 el bakpoeder
  • 150 ml melk
  • 200 g garnalen
  • olijfolie
  • peper
  • zout

Aanverwante recepten

  • Gespecialiseerd in zeevruchtenschotels
  • 7/7 dagen bereikbaar
  • Meer dan 40 jaar ervaring