

Roggevleugel met gebakken krieltjes en zoetzure komkommersalade
Stap 1: Marinade Snipper de chilipeper, zonder de fijne zaadjes. Doe de azijn, water en suiker met de chilipeper in een pannetje en warm op tot de …
Stap 1: Marinade Snipper de chilipeper, zonder de fijne zaadjes. Doe de azijn, water en suiker met de chilipeper in een pannetje en warm op tot de …
Schil de aardappel en halveer ze. Kook de bloemkoolroosjes met de aardappel in de melk gaar. Bak de spekjes in een droge pan krokant en hak ze daarna …
Schil de aardappelen en halveer ze. Bak de ui met look in olijfolie glazig. Voeg de selder en aardappelen toe en blus met witte wijn. Laat de alcohol …
Snijd de aubergine in blokjes. Doe de blokjes in een vergiet en strooi er eenkoffielepel zout over. Laat een half uurtje staan en spoel met water. …
Verwarm de oven voor op 180°C. Paneer de hondshaai. Neem hiervoor 3 diepeborden. Strooi de bloem in het eerste bord. Meng 2/3 van de gehakte …
Snijd de langoustines overlangs. Verwijder het darmkanaal en leg ze op een metbakpapier beklede ovenplaat. Plaats de langoustines gedurende 5 minuten …
1. Snijd de venkel, tomaten, courgette en paprika in stukjes. Snipper de ui, rodechilipeper en knoflook fijn. Fruit eerst de ui, knoflook en …
Neem een stoofpot en smelt er de helft van de boter in. Fruit er de gesnipperde uien de prei in. Voeg de erwtjes toe en roerbak tot alles glazig …
Snijd de pompoen in plakjes, verwijder de zaden, maar laat de schil eraan.Leg ze op een met bakpapier beklede ovenplaat. Maak een mengeling van de …
Verwarm de oven voor op 180°C. Was de aardappelen, prik de schil rondomrond in met een vork of aardappelmesje. Rooster de aardappelen in de …
Kruid de filets aan beide kanten met peper en zout. Neem drie diepe borden. Doede bloem in een eerste diep bord, klop de eierdooiers los in een …
Snijd de broccoli in roosjes, kook of stoom ze beetgaar, samen met de geschildeaardappelen. Hou ¼ mooie kleine roosjes apart. Pureer de rest …