Tomaattorentje met grijze garnalen

4

30 min


Allergenen info
Schaaldieren Schaaldieren

Ingrediƫnten
  • 4 tomates Cœur de bœuf
  • 150 g kerstomatenmengeling
  • 2 bakjes tuinkers
  • 0,50 citroen (sap)
  • 200 ml room
  • 250 g garnalen
  • 1 el witte balsamicoazijn
  • 2 el krokante uitjes
  • 1 scheutje olijfolie
  • peper
  • zout

Bereiding
  1. Snijd de coeur de boeuf in schijfjes. Blancheer 1 bakje tuinkers 1 minuut in kokend water. Giet af en spoel onder koud water. Mix de tuinkers met de room en het citroensap glad. Breng op smaak met peper en zout. Breng de tuinkersroom aan de kook en laat 5 minuten koken.

  2. Halveer de kerstomaatjes of snijd ze in partjes. Meng er de balsamico en een scheutje olijfolie onder en kruid met peper en zout. Maak een mooi torentje van de coeur de boeuf, afgewisseld met grijze garnalen en de resterende tuinkers. Druppel er de tuinkersroom over en werk af met de krokante uitjes. Schep er de kerstomaatjes bij en serveer meteen.

©All rights reserved to Lekker van bij ons

Naar overzicht

4

30 min


Allergenen info
Schaaldieren Schaaldieren

Ingrediƫnten
  • 4 tomates Cœur de bœuf
  • 150 g kerstomatenmengeling
  • 2 bakjes tuinkers
  • 0,50 citroen (sap)
  • 200 ml room
  • 250 g garnalen
  • 1 el witte balsamicoazijn
  • 2 el krokante uitjes
  • 1 scheutje olijfolie
  • peper
  • zout

Aanverwante recepten


Meer dan 40 jaar ervaring
7/7 dagen bereikbaar
Culinaire lekkernijen