Roggevleugel met gebakken krieltjes en zoetzure komkommersalade

4

35 min


Allergenen info
Vis Vis

Ingrediƫnten

Bereiding

Stap 1: Marinade

  1. Snipper de chilipeper, zonder de fijne zaadjes. Doe de azijn, water en suiker met de chilipeper in een pannetje en warm op tot de suiker gesmolten is. Laat afkoelen in de koelkast.
  2. Snijd de rode ui in fijne ringen. Snijd de komkommer in fijne linten. Doe de komkommer en rode ui in een kom, roer er de kappertjes, maïsolie en marinade door. Breng verder op smaak met peper en zout. Laat 15 minuten marineren in de koelkast.
  3. Spoel de krieltjes, zonder te schillen, halveer ze in de lengte en kook ze beetgaar in gezouten water.
  4. Smelt de boter en de olijfolie in een pan. Dep de rog droog en bak de roggevleugels goudbruin in de pan, kruid met peper/zout 
Naar overzicht

4

35 min


Allergenen info
Vis Vis

Ingrediƫnten

Aanverwante recepten


Meer dan 40 jaar ervaring
7/7 dagen bereikbaar
Culinaire lekkernijen