

Tomaattorentje met grijze garnalen
Snijd de coeur de boeuf in schijfjes. Blancheer 1 bakje tuinkers 1 minuut in kokend water. Giet af en spoel onder koud water. Mix de tuinkers met de …
©All rights reserved to Lekker van bij ons
Tip: door alles in 1 pot klaar te maken ben je verzekerd van een gerecht boordevol smaak waar de zeeduivel en mosselen volledig tot hun recht komen.
Naar overzichtSnijd de coeur de boeuf in schijfjes. Blancheer 1 bakje tuinkers 1 minuut in kokend water. Giet af en spoel onder koud water. Mix de tuinkers met de …
Boen de aardappelen en kook ze in 20 minuten beetgaar in licht gezouten water. Snijd het harde stukje van de boontjes weg en kook ze in 8 minuten …
Laat de spinazie in delen slinken in olijfolie. Kruid met peper en zout. Schep de spinazie in een zeef en duw er met de bolle kant van een lepel …