Eindejaar suggestie 1: Tartaar van Zalm

2 personen

5 min


Allergenen info
Ei Ei
Vis Vis
Gluten Gluten
Kan sporen bevatten van vis, schaaldieren, weekdieren en selderij Kan sporen bevatten van vis, schaaldieren, weekdieren en selderij

Ingrediƫnten
  • 100 gr verse zalm uit uw favoriete viswinkel.
  • 2 Eetlepels mayonaise
  • 2 Eetlepels honing
  • 1 Limoen
  • 1 Eetlepel wasabipasta
  • 1 Eetlepel kappertjes
  • Een bot bieslook
  • Peper en zout

Bereiding
  1. Snij de rauwe zalm in hele fijne tartaarstukjes
  2. Neem een aparte kom waar u de mayonaise en wasabi met elkaar mengt 
  3. Daarna voegt u de honing toe en kruid u deze aan met peper en zout
  4. Snij de kappertjes en bieslook heel fijn en voeg deze toe aan de kom
  5. Ten laatste voegt u het sap van de limoen toe
  6. Voeg nu de zalm aan de tartaar toe en dan heeft u in een mum van tijd een héérlijke eindejaars feestmaal op uw bord!

Toch niet zeker hoe u dit recept moet maken?

Neem dan een kijkje naar ons filmpje waar we dit hele proces uitleggen!

 

Naar overzicht

2 personen

5 min


Allergenen info
Ei Ei
Vis Vis
Gluten Gluten
Kan sporen bevatten van vis, schaaldieren, weekdieren en selderij Kan sporen bevatten van vis, schaaldieren, weekdieren en selderij

Ingrediƫnten
  • 100 gr verse zalm uit uw favoriete viswinkel.
  • 2 Eetlepels mayonaise
  • 2 Eetlepels honing
  • 1 Limoen
  • 1 Eetlepel wasabipasta
  • 1 Eetlepel kappertjes
  • Een bot bieslook
  • Peper en zout

Aanverwante recepten

Vis Vis
Kan sporen bevatten van vis, schaaldieren, weekdieren en selderij Kan sporen bevatten van vis, schaaldieren, weekdieren en selderij
Roggevleugel met caponata

Roggevleugel met caponata

Snijd de aubergine in blokjes. Doe de blokjes in een vergiet en strooi er eenkoffielepel zout over. Laat een half uurtje staan en spoel met water. …


Meer dan 40 jaar ervaring
7/7 dagen bereikbaar
Culinaire lekkernijen