Eindejaar suggestie 1: Tartaar van Zalm

2 personen

5 min


Allergenen info
Ei Ei
Vis Vis
Gluten Gluten
Kan sporen bevatten van vis, schaaldieren, weekdieren en selderij Kan sporen bevatten van vis, schaaldieren, weekdieren en selderij

Ingrediƫnten
  • 100 gr verse zalm uit uw favoriete viswinkel.
  • 2 Eetlepels mayonaise
  • 2 Eetlepels honing
  • 1 Limoen
  • 1 Eetlepel wasabipasta
  • 1 Eetlepel kappertjes
  • Een bot bieslook
  • Peper en zout

Bereiding
  1. Snij de rauwe zalm in hele fijne tartaarstukjes
  2. Neem een aparte kom waar u de mayonaise en wasabi met elkaar mengt 
  3. Daarna voegt u de honing toe en kruid u deze aan met peper en zout
  4. Snij de kappertjes en bieslook heel fijn en voeg deze toe aan de kom
  5. Ten laatste voegt u het sap van de limoen toe
  6. Voeg nu de zalm aan de tartaar toe en dan heeft u in een mum van tijd een héérlijke eindejaars feestmaal op uw bord!

Toch niet zeker hoe u dit recept moet maken?

Neem dan een kijkje naar ons filmpje waar we dit hele proces uitleggen!

 

Naar overzicht

2 personen

5 min


Allergenen info
Ei Ei
Vis Vis
Gluten Gluten
Kan sporen bevatten van vis, schaaldieren, weekdieren en selderij Kan sporen bevatten van vis, schaaldieren, weekdieren en selderij

Ingrediƫnten
  • 100 gr verse zalm uit uw favoriete viswinkel.
  • 2 Eetlepels mayonaise
  • 2 Eetlepels honing
  • 1 Limoen
  • 1 Eetlepel wasabipasta
  • 1 Eetlepel kappertjes
  • Een bot bieslook
  • Peper en zout

Aanverwante recepten


Meer dan 40 jaar ervaring
7/7 dagen bereikbaar
Culinaire lekkernijen