WOK MET ZEEWOLF EN GROENE GROENTEN

4

40 min


Allergenen info
Vis Vis

Ingrediƫnten
  • 1 ui
  • 2 teentjes knoflook, geperst
  • 250 g prinsessenboontjes
  • 250 g groene aspergepunten
  • 150 g erwtjes, vers of diepvries
  • bosje koriander
  • 400 g zeewolffilet
  • 5 cm verse gember
  • 2 tl currypoeder
  • 1 el sambal
  • 2 el ketjap manis
  • 250 g noedels
  • zonnebloemolie

Bereiding
  1. Bereid de noedels zoals vermeld op de verpakking.
  2. Snijd de ui in ringen. Rasp de gember fijn.
  3. Snijd de zeewolf in hapklare blokjes.  Wok de vis samen met de gember, look en het currypoeder op hoog vuur. 2 minuten in hete olie. Schep uit de pan.
  4. Verhit opnieuw een scheutje olie in de wok en wok de ui, boontjes, asperges, erwtjes en de sambal tot de groenten beetgaar zijn. Voeg de vis, ketjap manis en een scheutje water toe en roerbak nog 2 minuten.
  5. Verdeel de noedels over 4 kommen en schep er de vis met de groenten op. Werk af met de koriander.
Naar overzicht

4

40 min


Allergenen info
Vis Vis

Ingrediƫnten
  • 1 ui
  • 2 teentjes knoflook, geperst
  • 250 g prinsessenboontjes
  • 250 g groene aspergepunten
  • 150 g erwtjes, vers of diepvries
  • bosje koriander
  • 400 g zeewolffilet
  • 5 cm verse gember
  • 2 tl currypoeder
  • 1 el sambal
  • 2 el ketjap manis
  • 250 g noedels
  • zonnebloemolie

Aanverwante recepten


Meer dan 40 jaar ervaring
7/7 dagen bereikbaar
Culinaire lekkernijen