Gegrilde zuurdesemtoast met zeeduivel

4

35 minuten


Allergenen info
Vis Vis
Gluten Gluten
Lactose Lactose
Kan sporen bevatten van vis, schaaldieren, weekdieren en selderij Kan sporen bevatten van vis, schaaldieren, weekdieren en selderij

Ingrediƫnten
  • 4 dikke sneden zuurdesembrood
  • 100 gr rauwe ham (in sneetjes)
  • 500 gr zeeduivelfilet 
  • 3 teentjes knoflook, gesnipperd,
  • 2 el olijfolie
  • 1/2 bosje bladpeterselie
  • 1 kl rasp van limoen 
  • 300 gr platte kaas (volle) 
  • 50 gr geraspte oude kaas
  • 100 gr rucola
  • peper en zout

Bereiding
  1. Snijd de zeeduivel in vier gelijke langwerpige stukken. Kruid ze met peper en zout. Wikkel elk stuk in de rauwe ham. Zet koel weg.
  2. Verhit de olijfolie en fruit er de knoflook in. Voeg de peterselie toe en roerbak even mee. Mix alles fijn. Voeg de platte kaas, de geraspte kaas en de rasp van limoen toe en mix tot een gladde saus. Breng op smaak met peper en zout. Zet koel weg.
  3. Breng de barbecue of grillpan op temperatuur. Borstel de stuklken vis in met olijfolioe en leg ze op de grill. Rooster ook het zuurdesembrood even.
  4. Snijd de zeeduivel in plakken van ongeveer 1,5 cm. Smeer de kruidenpastra op het brood en leg er de plakken zeeduivel op. Werk af met olijfolie, peterselie en rucola.

©All rights reserved to Lekker van bij ons

Naar overzicht

4

35 minuten


Allergenen info
Vis Vis
Gluten Gluten
Lactose Lactose
Kan sporen bevatten van vis, schaaldieren, weekdieren en selderij Kan sporen bevatten van vis, schaaldieren, weekdieren en selderij

Ingrediƫnten
  • 4 dikke sneden zuurdesembrood
  • 100 gr rauwe ham (in sneetjes)
  • 500 gr zeeduivelfilet 
  • 3 teentjes knoflook, gesnipperd,
  • 2 el olijfolie
  • 1/2 bosje bladpeterselie
  • 1 kl rasp van limoen 
  • 300 gr platte kaas (volle) 
  • 50 gr geraspte oude kaas
  • 100 gr rucola
  • peper en zout

Aanverwante recepten

Vis Vis
Kan sporen bevatten van vis, schaaldieren, weekdieren en selderij Kan sporen bevatten van vis, schaaldieren, weekdieren en selderij
Roggevleugel met caponata

Roggevleugel met caponata

Snijd de aubergine in blokjes. Doe de blokjes in een vergiet en strooi er eenkoffielepel zout over. Laat een half uurtje staan en spoel met water. …


Meer dan 40 jaar ervaring
7/7 dagen bereikbaar
Culinaire lekkernijen